GREEN LANE - THE SUN - Middelkerke

Droomt u er van te wonen in het groen, pal in het kloppende hart van Middelkerke? Dan bent u bij Terrasresidentie Green Lane aan het juist adres.

Green Lane omvat 67 ruime leefappartementen en is opgebouwd uit 3 afzonderlijke gebouwen. Deze 3 losstaande entiteiten worden met elkaar verbonden door een autovrij wandelpad met groene border, dat uitgeeft op het Normandpark. Dankzij de buitengewone architectuur straalt elk gebouw de charme uit van een authentieke stijlvolle kustvilla. U heeft er de keuze uit één-, twee- of drieslaapkamerappartementen met woonoppervlaktes tussen 70 en 135m². Vanuit de 9 penthouses geniet u van een subliem uitzicht over Middelkerke en van het vele groen in het aanpalende Normandpark. De 63 ondergrondse parkeerplaatsen zijn bovendien een extra troef in het centrum van Middelkerke.

Draagt Kustvilla ‘The Sun’ uw voorkeur weg? Dan kiest u voor genieten van op de rustige, zuidgelegen terrassen langs het autovrije wandelpad. ‘The Sun’ bestaat uit 26 appartementen, de inkom bevindt zich langs het wandelpad. Door de grote raampartijen genieten de appartementen volop van het licht en het groen rondom. De architectuur is modern en tijdloos en de appartementen genieten stuk voor stuk een hoge afwerkingsgraad.

Meer info kan u hier bekijken.