Unieke werkwijze, made in Belgium

Met een ontwerpstudio, een eigen atelier en plaatsingsdienst maken wij alle keukens en kasten van idee tot afgewerkt concept. Belgisch design dus en dit helemaal op maat van jouw persoonlijke wensen en stijl.

Jouw keuken of kast op maat

Voor residentiĆ«le projecten wordt meestal een kwalitatieve basiskeuken voorgesteld met ingebouwde toestellen van een A-merk. Om een persoonlijke touch aan je keuken of kasten te geven, ben je welkom in onze showroom. Wij werken op afspraak zodat onze interieuradviseurs alle aandacht op jou kunnen richten om je droomkeuken samen te stellen. 

Detail en kwaliteit

Om jouw droomkeuken te realiseren gaan wij ver, lees: tot in de kleinste details. De materialen, de afwerking, de stijl, de keuze van toestellen, ... Niets ontgaat ons en we nemen alles nauwkeurig met je door. Wil je een eenvoudige conceptkeuken of een out of the box model dat je nergens anders vindt? Je zegt het maar!

Uitvoering en afwerking

Ons werk is pas af als je keuken of maatkasten perfect geplaatst zijn en een opmerkelijke upgrade geven aan je interieur. Met onze eigen plaatsingsdienst hebben we de juiste expertise in huis om alles feilloos en in stijl op te leveren. Als jij de meerwaarde voelt van ons kunnen, dan zijn wij trots op ons werk en blij met jou als tevreden klant.